четверг, 30 мая 2019 г.

Студент - не звання, а стан душі!
Студентству всі віки покірні!

Неформальна освіта для дорослих реалізується у формі Університету третього віку територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району та набирає обертів. Участь в учбовому процесі допомагає людям похилого віку крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект. Наші студенти поспішають на заняття як на «побачення», для них Університет – другий дім. Разом ми відчуваємо смак життя, усі його барви і хочемо поділитися цим з якомога більшою кількістю людей. Літні люди можуть зробити багато корисного і тим самим принести багато позитивного не лише в своє життя, а й суспільства в цілому.

І ось, настав особливий день - випускний бал. Ця добра традиція має нову сторінку своєї історії. З піднесеним настроєм та букетами квітів зібралися літні люди с.Агрономія щоб прийняти теплі слова, щирі побажання, поринути у приємні спогади, море позитиву, добра, щастя, любові, тепла. 
Випускники отримали привітання від гостей свята, а саме від працівників відділенням денного перебування територіального центру Ірини Арбуз та Алли Гульдас, які подякували всім за активний спосіб життя, небайдужість і прагнення до самореалізації та побажали міцного здоров’я, довголіття, миру, добра та достатку.
Керівнику факультету Олені Бурлі вручено подяку від начальника управління соціального захисту населення Арбузинської РДА Ольги Ніколаєнко за якісну організацію навчального процесу, активну життєву позицію, оптимізм та енергійність.
Викладачам-волонтерам Зінаїді Шудрі, Ользі Стрільцовій та Зінаїді Паладій вручено подяки від директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району Алли Резніченко за високий ступінь громадської відповідальності, педагогічний талант, соціальну чуйність, індивідуальний підхід до кожного слухача. 
Козловській Софії Іванівні та Ніколайко Людмилі Іванівні вручено похвальні грамоти від директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району Алли Резніченко за особистий внесок в літературну спадщину Арбузинського краю та популяризацію соціально-педагогічного проекту «Університет ІІІ віку».
Приємно було бачити вогники радості в очах та усміхнені обличчя випускників, після отримання ними сертифікатів на підтвердження відповідних знань на факультеті «Літературно-художній». 
У свою чергу, слухачі дякували за постійну увагу, підтримку та надану можливість реалізувати себе.
Не дивлячись, що розпочалися університетські літні канікули, та двері територіального центру завжди відчинені, де з радістю зустрінуть кожного, підтримають та порадять. 
Ви ще не з нами? Запрошуємо! Адже у віці 50+ життя тільки починається!





Комментариев нет:

Отправить комментарий