среда, 27 ноября 2019 г.

Замість аптек та поліклінік -шейпінг
Справжнє задоволення від фізичного навантаження можна отримати у відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району. Замість аптек та поліклінік слухачі факультету «Шейпінгу» Університету третього віку відвідують заняття лікувальної фізкультури (шейпінг).
Шейпінг людям елегантного віку потрібен як повітря. Усміхнені, веселі та енергійні. З таким позитивним настроєм проходить заняття. Кажуть, що після них почуваються значно молодшими і здоровішими. Гімнастичні вправи для пенсіонерів – найкращі ліки. І проблема, чи є життя після пенсії, їх не хвилює.
Життя наших «студентів» набуває нового змісту, відкриваються нові можливості. Вони приходять на заняття із бажанням пізнати, дізнатись про нове та корисне. Літні люди мають можливість піднімати свій рівень розвитку та зміцнювати здоров’я. Кожне наше заняття – це повна скринька інформації різної тематики. От і сьогоднішні день – не виняток.
21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.
Студенти Університету третього віку вітають усіх з Днем гідності та Свободи! Ми об’єднались в дружнє, єдине коло, щоб показати, всі кому небайдужа доля рідної України повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави. Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.
Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!





Комментариев нет:

Отправить комментарий