вторник, 10 декабря 2019 г.

«Майстерня Снігуроньки, або новорічний
майстер-клас «Новорічна іграшка»
Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.
У цей День територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району приєднався до міжнародної ініціативи та спрямував всі свої заходи на інтеграцію людей з інвалідністю у життя нашого суспільства.
Сьогодні ми занурились в передсвяткову метушню, світ чарівництва і казки, у відділенні денного перебування відкрили «Майстерню Снігуроньки». Останнім часом набирають популярності та дуже цінуються вироби, зроблені своїми руками. Цікаво та змістовно проведено майстер-клас по виготовленню новорічної іграшки з підручних матеріалів, майстрині створили дивовижні іграшки за допомогою макаронних виробів, мішури та намиста. Новорічні іграшки своїми руками не тільки модно, креативно та душевно, та ще й заощаджує бюджет. Саморобні іграшки несуть в собі багато позитивних емоцій, адже кожна з них пам'ятає дотик руки майстра. Виготовлені вироби з гідністю послужать прикрасою будь-якої ялинки, до того ж це чудовий символічний подарунок на Новий рік, яким завжди раді. Сьогодні також відзначається Міжнародний день «Зроби подарунок своїми руками», тому ми всі маємо чудову можливість порадувати ближнього подарунком, зробленим власноруч.
Доброта й милосердя – міцні два крила,
Що тримають все людство в польоті.
В порятунок природа їх людям дала,
Через них визначається хто ти.
Доброта й милосердя єднають серця,
Зігрівають всі душі підносять.
В них немає конкретного в світі лиця,
Вони милості й жалю не просять.
Всі ми однакові перед Богом! Не залишайтеся байдужими!



Комментариев нет:

Отправить комментарий