понедельник, 9 декабря 2019 г.

Сьогодні, 3 грудня, відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю.Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.
На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. До жителів відділення стаціонарного догляду для постійного (тимчасового) проживання людей похилого віку та інвалідів територіального центру завітали діти - волонтери Арбузинської ЗОШ I-III № 2 ст. Т.Г. Шевченка на чолі з класним керівником О.В. Шаратою проявляли добродушність та закликали звертати увагу до людей з інвалідністю не тільки в цей день. До побажань доличились директор ТЦСО А.М. Резніченко та представник Арбузинської ОТГ Н.А. Солдатова.

Також висловлюємо вдячність Л.І. Задорожньому, голові Арбузинської ОТГ Травянку Є.В. та голові Благодатненської ОТГНеграю В.А., за щедрі гостинці та небайдужість. Нехай ваша щоденна турбота допомагає людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.






Комментариев нет:

Отправить комментарий