пятница, 6 декабря 2019 г.

Запрошуємо до відділення денного перебування ТЦСО
Жодна людина не може передбачити, що її чекає на схилі літ. Життя вносить свої корективи в долі навіть тих, хто мав сім’ї та неабиякі статки, а потім залишився наодинці зі старістю. І єдиними гостями престарілої одинокої людини нерідко стають робітники територіального центру, сільський листоноша та небайдужа сусідка.
У рамках проведення роботи щодо удосконалення надання соціальної допомоги людям похилого віку та інвалідам, особам, які потрапили в складні життєві обставини, забезпечення повного охоплення увагою вразливої категорії населення при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району працює відділення денного перебування.
Працівники відділення допоможуть подолати самотність, знайти застосування своїм можливостям, відновити життєву активність. Поважні відвідувачі мають змогу відволіктись від своїх проблем та хвороб, відвідати кабінет ЛФК, Мобільний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, отримати якісні соціально-педагогічні послуги.
Для покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних умов життя, незалежно від місця проживання, територіальний центр проводить активну роботу виїжджаючи до сіл.
Основна мета поїздок – зустріч з літніми мешканцями, які потребують соціальної допомоги, а також проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи серед населення щодо змісту та видів соціальних послуг та діяльності відділень терцентру.
Нещодавно фахівці відділення денного перебування ТЦСО відвідали с.Новокрасне та запропонували широкий спектр соціальних послуг.
Територіальний центр докладає максимум зусиль для задоволення потреб громадян, наближаючи соціальні послуги для тих, хто їх потребує.
Відділення денного перебування ТЦСО запрошує людей похилого віку, інвалідів, втомлених від самотності, проблем зі здоров'ям та побуту, відвідати наш територіальний центр, а саме наше відділення.
Ми чекаємо саме на Вас!







Комментариев нет:

Отправить комментарий