вторник, 10 декабря 2019 г.

Добро починається з тебе
Волонтерство – це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання - те, що веде волонтерів вперед.
У житті, волонтерство може проявлятися з великою силою та кожен зможе себе реалізувати у різних напрямках волонтерського руху: до благодійництва та турботу про малозахищених, адже той, хто відчув, як це - творити добро, той уже не зможе жити інакше.
На території смт Костянтинівка Арбузинського району проживає та працює приватний підприємець Трущенко Наталія Петрівна, яка постійно приймає активну участь у наданні благодійної допомоги людям похилого віку, людям з обмеженими можливостями, які потрапили в складні життєві обставини. Але все ж таки дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає та залишаються в такий важкий час Людиною з великої літери.



Комментариев нет:

Отправить комментарий