вторник, 10 декабря 2019 г.

Виїзди мультидисциплінарної команди покращують надання соціальних послуг підопічним, які за станом здоров’я або через похилий вік не в змозі самостійно відвідувати необхідних їм спеціалістів. Спеціалісти мультидисциплінарної команди докладають максимальних зусиль, аби підтримувати та здійснювати наближення комплексу різних видів послуг за місцем проживання тих, хто їх потребує.
То ж, як завжди, згідно з планом роботи мультидисциплінарна команда територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району здійснила виїзд у смт Костянтинівка. В складі якої працювали заступник директора Опалюк Наталія, завідуюча відділенням адресної допомоги Шевченко Олена, соціальний працівник Кірдяпкіна Олена, перукар відділення адресної допомоги – Полянська Вікторія, робітник з комплексного обслуговування Петренко Олександр. В ході роботи було надано комплекс соціальних послуг, а саме: жіночі та чоловічі стрижки, одяг бувши вжитку, рубка дров, надання допомоги в оформлені документів на отримання соціальних послуг, взято замовлення на швацькі послуги, проведено інформаційно-роз`яснювальну роботу про соціальні послуги тер центру за соціальними тарифами.
В ході роботи здійснено перевірку якості надання соціальних послуг відділення соціальної допомоги вдома. Перевіркою встановлено, що соціальні робітники належно виконують свої функціональні обов’язки, надають підопічним послуги відповідно до рухової активності згідно Державного Стандарту догляду вдома. Скарг стосовно надання соціальних послуг від підопічних не було.
Так як робота працівників базується на індивідуальному спілкуванні з підопічними, і надання адресних послуг за місцем проживання громадян, робота мультидисциплінарної команди і надалі буде активно працювати на території району.















Комментариев нет:

Отправить комментарий